Ind i maleruniverset

Det hele startede med, at en veninde inviterede mig på et kursus i intuitivt maleri. Det var ikke nemt for hende at overtale mig, for jeg var af den opfattelse at male det bestemt ikke var noget for mig. Det tog mine 2 søstre sig jo af. Det billede, jeg malede på kurset blev startskuddet til mit malerunivers. Ikke fordi det var noget at vise frem; men fordi det bragte mig ind i ekstatisk glæde. Jeg vidste derfor, at der var et vigtigt budskab til mig i det at male, og jeg fortsatte stille og roligt, men var meget privat herom.

Jeg tog kort herefter en uddannelse som kunstterapeut, hvor jeg frit kunne udtrykke mig uden nogen bedømmende øjne angående resultatet. Min malerglæde voksede, og især glæden ved at arbejde med farver udviklede sig.

Efter ca. 4 år begyndte jeg at modtage undervisning af dygtige kunstnere.

Er bl.a. blevet undervist af :

Susannne Møberg

Anna Madsen

Indigo Richards

Lone Smidth Petersen

Allan Stabel

Kirsten Bøgh

 

Mine malerier

Jeg maler primært med akryl, men bruger også indsætninger at forskellige papirtyper og pastelkridt i mine malerier.

Jeg lader mig inspirere af alt omkring mig. Tit er er det naturen, forskellige landskaber fra rejser, der kommer til udtryk i farver og abstraktioner. Det kan også være stemninger, der udtrykkes.

Min glæde over farver kommer rigt til udtryk, så mange af mine malerier kendetegnes ved et ekspressivt og koloristisk udtryk.

Udstillinger:

Dalum Apotek-- Nordjyllands Idrætshøjskole--Restaurant Essen--Dalum Landbrugsskole--

Butterfly Odense--Odense Kropsterapi--Hair Care--Nyborg Sundhedscenter. Bolbro Sognegård.

FAGs kunstforening.Rosengårdens børnungeafd, Sundhedsplejen Vest Odense.